Állapotfelmérés

Oxigén

Víz háztartás

Idegrendszer

Stresszfaktorok

Vitaminok

Ásványianyagok

Enzimek

Hormonok

Allergének

Nehézfémek

Toxinok

Gondolati tényezők

 

Választható Programok

 • Welness pihenés, Relaxáció 25 Programból összeállított koktél
 • Szépség, Fiatalítás
 • Energetika, Erőnlét, Harmónia
 • Méregtelenítés, Anyagcsere, Homotoxicológia
 • Szervrendszerek rehabilitációja
 • Patogének Vírusok, Gombák, Baktériumok 
 • Homeopátia
 • Stresszoldás, Depresszió, Hangulatingadozások, Bach virágterápia
 • Memóriafejlesztés, Tanulás fejlesztés, 
 • Mentális Érzelmi viselkedési rehabilitáció
 • Szem  rehabilitációja
 • Sport Program, sérülés korrekció
 • Spirituális Blokkoldás, Elakadás
 • Éntérkép. Önbizalom

ÁR

Állapotfelmérés és kiegyenlítés (120 – 150 perc) 30.000 Ft / Alkalom   

CSOMAGJAINK

Egészségkoncepció

Végig visszük az általunk megalkotott egészség rehabilitáció technológiai protokollunkon.  Itt a sejtektől kezdve az emésztőrendszeren át, érintve a  nehézfémek, nyirokrendszer, mikrobiom, toxinok, patogének,  és a teljes test méregtelenítését csináljuk végig együtt.  Ezzel is beindítva az öngyógyulási és regenerálódási folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Ehhez tartozó megfelelő termékekkel amik nem képezik a koncepció részét, tehát külön szükséges megvásárolni. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. 
Ez egy 3-4 hónapos program 8 alkalmas találkozás. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen amin épp haladsz.   Ezzel is beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy  nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig monitoron keresztül, ezzel is vizualizálva a történéseket. 
És ez mellé folyamatos tanulás is biztosítva van számodra, hogy megkapd a teljes megértést, és felelőséget tudj vállalni magadért.
Megkapod folyamatában a hozzá tartozó oktató anyagot. 
Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Hormonháztartás holisztikus energetikai koncepció

Végig viszünk az álltalunk megalkotott rehabilitáció technológiai protokollunkon.  Kezdve a hormonháztartáson át az endokrin rendszer és az ehhez tartozó összes szerv és energetikai pályán. 

Ez egy 6 alkalmas találkozás. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel is  beindítva az öngyógyulási, regenerálódási folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kisérsz majd végig, ezzel is vizualizálva a történéseket. És ez mellé folyamatos tanulás is biztosítva van számodra, hogy megkapd a teljes megértést, és felelőséget tudj vállalni magadért. Megkapod folyamatában a hozzá tartozó oktató anyagot. Fontos vagy számunkra ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál. 

Szépészet, Fiatalítás 

Végig visszük az általunk megalkotott szépészeti fiatalítási  rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt sejtszintű stresszmentesítéssel kezdünk, a sejtek oxigéncseréjét s működését serkentjük, a DNS anyagcseréjét stimuláljuk, a nyirokrendszer energetikai kiegyenlítése, valamint a bőr felülete lesz stimulálva (speciális eszköz alkalmazásával) harmonizálva kiegyenlítve s ezzel segítve a bőr feszesebbé válását. Ezzel beindítva az öngyógyulási és regenerálódási folyamatokat. Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. . Ezzel is beindítva az öngyógyulási és regenerálódási folyamatokat.  Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. 
Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz.  A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig monitoron , ezzel is vizualizálva a történéseket. És ez mellé folyamatos tanulás is biztosítva van számodra, hogy megkapd a teljes megértést, és felelőséget tudj vállalni magadért. Megkapod folyamatában a hozzá tartozó oktató anyagot. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Szem holisztikus energetikai kiegyenlítés

Végig visszük az általunk megalkotott szemészeti rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt a szem összes részét stimuláljuk, és vizuális effektekkel próbáljuk rehabilitálni. Ezzel is beindítva az öngyógyulási, regenerálódási folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig, ezzel is vizualizálva a történéseket. És ez mellé folyamatos tanulás is biztosítva van számodra, hogy megkapd a teljes megértést, és felelőséget tudj vállalni magadért. Megkapod folyamatában a hozzá tartozó oktató anyagot. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 
 

Teljes test energetikája, erőnlét fokozása

Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt a test teljes energetikáját harmonizáljuk, csakra, aura, meridián, reflexológia ,akupunktura, cranioszakrális terápia stb. Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig,  monitoron ezzel is vizualizálva a történéseket.  Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Általános harmonizálás, stresszoldás, relaxáció

Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt a stresszoldás és az álltalános erőnlét és harmonizálás a cél.  Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig monitoron ezzel is vizualizálva a történéseket. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 
 

Memória fejlesztés Tanulás

Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt a jobb és bal agyfélteke, és a paraszimpatikus és limbikus területekre megyünk rá.  Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig , egy monitoron,  vizualizálva a történéseket. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 
 
 
 
 

Sport Program, Sérülés Rehabilitáció

Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon. Itt sport, fókusz, izom, szem és láb kéz kordináció növelés,  csapatjáték fejlesztés, és a test sérüléseinek korrekciója a cél.  Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Ezzel is felkészítve  a versenyedre a jobb teljesítmény érdekében,  és az azt követő sérülések kivédésére, javítására.  Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig monitoron ezzel is vizualizálva a történéseket. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Éntérkép 

Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon. Megnézzük személyiséged, hittrendszereid, viselkedésed, szokásaid, gondolatformád, érzelmi tónusodat, szerepeidet. Megtanulod teremteni az életed, és nem áldozat lenni. Kialakítjuk megfelelő éntérképed, a választott élethelyzetedre. Iránytűt kapsz Önmagadhoz. Vissza nyered Önbizalmad, Önbecsülésed, Boldogságod. Megfelelő technikával létrehozzuk új énedet, mellyel azonosulni tudsz. Megismered Önmagad valójában. Ez egy 8 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan minden információt megkapsz. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig, monitoron ezzel is vizualizálva a történéseket. Fontos vagy számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Elmemunkák 

Végig viszünk az álltalunk megalkotott rehabilitáció technológiai protokollunkon.  Ez egy transzformációs kurzus, mely átalakítja gondolkodásod, hittrendszereid, és ezáltal átformálja életed. Itt a jobb és bal agyfélteke, és a paraszimpatikus és limbikus területekre megyünk rá. 

Ez egy 8 alkalmas találkozás. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a tested az adott területen. Ezzel is beindítva az öngyógyulási, regenerálódási folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testedbe. Igy nyomon követhető a folyamatos javulás, amit velünk kísérsz majd végig, ezzel is vizualizálva a történéseket. És ez mellé folyamatos tanulás is biztosítva van számodra, hogy megkapd a teljes megértést, és felelőséget tudj vállalni magadért. Megkapod folyamatában a hozzá tartozó oktató anyagot. Fontos vagy számunkra ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.

Poszt Covid Tünet együttes

A Koronavírus fertőzés maradványtünetei hosszú heteken és hónapokon át megkeseríthetik az átesettek életét. Ezért kapta azt a nevet hogy elhúzódó poszt covid.  Nemzetközi kutató csoport 47.910 különböző korosztályt vizsgált 17-87 évig.  A  lista meglepően hosszú 55 féle tünetegyüttest csoportosítottak.  Ezek közül a leggyakoribbak fáradékonyság, alvászavar, depresszió hajhullás, nehézlégzés, stressz, fejfájás, légszomj, köhögés, memóriaromlás, szívdobogás……
Erre irányuló csomagunkat kimondottan erre az 55 tünetegyüttesre állítottuk össze. 
Fontos vagy számunkra ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd, minden héten és alkalommal, ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 
 

Állat rehabilitáció

Kis kedvencünk családtagnak számít, ezért nem mindegy mit teszünk értük a mindennapokban. 
 Műtét utáni sérülés, korrekció, rehabilitáció, energetikai feltöltés a területünk.  Ezt egy erre a célra fejlesztett eszközzel végezzük, kedvence közben nyugodtan pihenhet, nem megterhelő számára.
Végig visszük az általunk megalkotott energetikai rehabilitáció technológiai protokollunkon.
Ez egy 6 alkalmas találkozás lesz. Természetesen ezzel kapcsolatosan a gazdi  minden információt megkap. A program egésze alatt Biofeedback technológiával lesz végig kisérve a kedvenced teste  az adott területen. Ezzel beindítva a folyamatokat, és visszacsatolva a megfelelő energetikát a testbe.  Fontos vagy Te  és Kedvenced is számunkra, ezért az együttműködésünk ideje alatt több plusz ajándékban is részesítünk majd,  ezzel is köszönetként, hogy minket választottál.
 

Extráink 

Egyéni program sorozat ami csak rajtad fut,  megbeszélt időben átbeszélt konstrukcióval, több órán keresztül.

Csoportomhoz általános kiegyenlítéshez  harmonizáláshoz kapcsolódhatsz minden héten.