Az egészség könnyű áramlás a testben. Az egészség különböző anyagok áramlása a testen belül és kivül.

Felveszünk tápanyagokat, leveőt, vizet ásványi anyagokat, ,zsírokat, aminosavakat, szénhidrátokat, gondolatokat, ötleteket barátságot, szerelmet, elfogadást, lelki támogatást, spirituális támogatást, és temérdek más anyagot rezgések formájában. Méregtelenitünk és vizeletet székletet, váladékot, izzadságot, termelünk. Valamint rossz érzéseket, rögzüléseket, hozzászokásokat, erőszakosságot ,megfélemlítést, mániákat kényszereket és sok mást választunk ki. Az élet… felvétel, rágás, felszívódás, és kidobás, feldolgozás, mérgek termelése, méregtelenités körfogása és ez kezdődik újra és újra. Ezek szükségesek a túléléshez. És ehhez kell a reprodukció és szükséges a sexuális szükséglet is.


Mind ezek eredménye, egy nagyon komplex könnyű energiaáramlás a testben. A személyiség szintjei a test, a lélek, a spiritualitás, a szociális háttér, a környezet amiben épp helyet foglalunk, és az emberek akikkel körbe vesszük magunkat. Lehetetlen elkülöníteni ezeket és tudni hol az eleje s hol a vége. Mivel minden mindennel összefügg komlexen kell nézni és sosem különálló részenént. Ha ezeken a szinteken könnyű az áramlás a testben a személy egészséges.
De beszélnünk kell itt az érrendszerek állapotárról, a legbecsesebb testi folyadékról a vérről, a szervrendszerek összehangoltságáról, a belek és bélbolyhok állapotáról, a felhalmozódott méreganyagokról a szervezetben, az idegrendszer állapotárol, az endokrinrendszerünkről, gondolatainkról és még sorolhatnám…
Ezek komlex figyelmet igényelnek, és az álltalános egészségi állapotunkhoz hozzá tartozik hogy foglalkozzunk vele és felelősséget vállaljunk érte.
Egy betegség sosem egyik napról a másikra jön, mindig van előzmény, ha a jelenben vagyunk és figyeljük testünk rezdülését észre tudjuk venni és korrigálni is tudjuk megfelelő technikákkal. A szervezet csodálatosan van kitalálva, sokáig kompenzál észre se vesszük és javít korrigál és öngyógyít. Atomi szinten javítja ki a torzult hibákat, és mi szinte észre se vesszük csak mikor már tünet szintjén jelen van az életünkben.

Fontos azonban az egészség nemcsak fizikai síkon értendő, hanem lelki és szellemi sikon is . És ha ezt valaki megérti és figyelembe veszi az biztos út az egészséghez.