A kvantum a fizikai mennyiség legkisebb mérhető egysége, amely függetlenűl létezik, egy speciálisan kisméretű elektromágneses sugárzás.
Az energiának ezt az egységét nevezzük egy egységnek, kvantumnak.
A biofeedback egy noninvaziv nem ártó terápiás technológia, amely energetikailag méri fel és harmonizálja a test stresszhelyzetét és egyensúlyzavarait, valamint a betegségeket okozó stresszanyagokat. Ezen anyagok csökkentésével visszavezeti a testet az egészséghez. A kimagasló stressz vezet a betegséghez.

A stressz vészreakciót, alarm fázist indít be a testben, amely tüneteket hoz létre.

Ha stressz ér minket, a test a hozzászokás fázisában adaptációs fázisba kerül , mely tünetmentes, de a tünetek hiánya nem a teljes egészség jele. A kliensnek egy életen át kezelendő betegsége lehet, bár még nincs tünete. Amikor évekig szenved valaki a krónikus betegség állapotában, csak akkor jövünk rá, hogy nem mindig vagyunk képesek segíteni kliensünknek a hagyományos módon.

Tudjuk, hogy a betegségminták biztosan támadják az ember energia rendszerét, testi elektromosság vagy (EPR) elektrofiziológiai reaktivitását.

A hagyományos gyógyszerek a tested kezelik.
A pszichoterápia lélekkel és az érzelmekkel foglalkozik.

A spirituális gyógyító olyan személy, aki különböző spirituális és energetikai technikák segítségével próbál segíteni másoknak a testi, lelki és szellemi egészségük helyreállításában vagy javításában. 

A SCIO (Scientific Consciousness Interface Operation) egy olyan biofeedback és energetikai gyógyászati rendszer, amelyet elsősorban alternatív és komplementer orvosi gyakorlatokban használnak. A SCIO rendszert Dr. William Nelson fejlesztette ki, és célja az, hogy holisztikus módon értékelje és javítsa az egyén egészségi állapotát.

Hogyan működik a SCIO?

A SCIO készülék biofeedback technológiát alkalmaz, amely az emberi test elektromágneses mezőjét méri és elemzi. Az eszköz a következő módokon működik:

 1. Érzékelés és diagnosztika:
  • A készülék érzékeli a test elektromos reakcióit különböző ingerekre, és ezeket a reakciókat elemzi.
  • A SCIO rendszer képes észlelni a test különböző szintjein (fizikai, érzelmi, mentális) fennálló diszharmóniákat és stresszpontokat.
 2. Energetikai kiegyenlítés:
  • A rendszer képes energiahullámokat küldeni a testbe, hogy segítsen helyreállítani az egyensúlyt és harmonizálni az energiamezőt.
  • Ez magába foglalhatja a csakrák kiegyensúlyozását, az auratér tisztítását, valamint a stressz és a feszültség csökkentését.
 3. Terápia és kezelés:
  • A SCIO segítségével a terapeuták különböző kezeléseket végezhetnek, amelyek célja a testi és lelki egészség javítása.
  • A kezelések lehetnek például fájdalomcsillapítás, allergiakezelés, méregtelenítés, valamint a pszichés és érzelmi problémák kezelése.

Az orvosi technológia elismeri a kvantum energia létezését (QEF).

A QEF (Quantum Energy Field) vagy Quantum Energetikai Mezős Technológia olyan technológia, amely a kvantumfizika elveit alkalmazza az energetikai gyógyászatban. Az ilyen technológiák célja az emberi test energiamezejének harmonizálása és a fizikai, érzelmi, valamint mentális jólét javítása.

Számos elektromos erő dolgozik a test alapvető szervezési folyamataiban, melyek különböző formáját használják az elektromos energiának.

Számos készülék tudja felmérni a test elektromos típusát.
– Az  EEG (elektroenkefalográfia)
egy nem invazív diagnosztikai eljárás, amely az agy elektromos aktivitását méri és rögzíti. Az EEG-t gyakran használják különféle neurológiai rendellenességek diagnosztizálására és kezelésének nyomon követésére, valamint kutatási célokra is.

– Az EMG (elektromiográfia) egy diagnosztikai eljárás, amely az izmok elektromos aktivitását méri és rögzíti. Az EMG-t gyakran használják neuromuszkuláris rendellenességek, például izom- és idegbetegségek diagnosztizálására, valamint ezek kezelésének nyomon követésére.

– Az EKG (elektrokardiográfia) egy orvosi vizsgálat, amely az emberi szív elektromos aktivitását méri és rögzíti. Az EKG segítségével az orvosok fontos információkat szerezhetnek a szív működéséről, és felismerhetik a különböző szívbetegségeket és rendellenességeket.

Testünk minden sejtje bizonyos rezgésszámon működik.
Sejtjeink egymással hálózatot képeznek, hogy testünket harmóniában tartsák. A stressz kiszámíthatatlan vibrációt okoz, amely diszharmóniához vezet, ennek következménye sérülés és betegség.
Minden élő sejt rádióhullámokat bocsát ki.
Mivel a hangnak, és a színeknek is van rezgésszáma, azt kutatják, hogy a hangulatban, érzelmekben és a fizikai testben létrejövő változásokat milyen frekvenciahullámok váltanak ki.
A vírusok, baktériumok, gombák, és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel melyek folyamatosan hatnak ránk.
Ahogyan teljesen egyedi az ujjlenyomat, ugyanígy sejtjeink rezgésszáma is egyedi, mivel azt a DNS-ek hozzák létre. Minden gondolat és működés, az idegrendszer elektromos aktivitása és a sejtek közti biofoton gyakorlatilag kommunikáció révén jön létre.

A biofoton egy nagyon gyenge elektromágneses sugárzás, amelyet élő rendszerek bocsátanak ki az optikai tartományban (látható és ultraibolya fény). amelyeknek szerepe van a biológiai folyamatokban.

A meridián rendszer az emberi testben az energiacsatornák hálózata, amelyen keresztül az életenergia, más néven „qi” (ejtsd: csí), áramlik. Ez a fogalom a hagyományos kínai orvoslás (HKO) alapvető része, és fontos szerepet játszik az akupunktúrában, az akupresszúrában és más energetikai gyógyító módszerekben.

Testünk minden sejtje elektromos töltésű membránnal van körülvéve, energetikai alapjaink áramból és feszültségből, statikus és mágneses energiából tevődik össze, ezeket mérhetjük miközben bizonyos elektromos ingerek hatnak ránk.
Az atomok szintjén tudjuk, hogy az elektronok az atommag körül köröznek bizonyos energetikailag meghatározott pályán.

Rendszerint az elektron az alacsony pályáról a magasabbra mozog, ez az energia részecske nagyon egyedi frekvencia jellemzőket követel meg. Az elektron csak annak az előírt frekvenciájának az energiáját fogadja el, mely ahhoz szükséges, hogy egyik szintről a másikra lépjen.
Minden emberi gondolat és működés az idegrendszer elektromos működése révén jön létre. Minden sejt kapcsolatban van egymással, így lehet a test harmóniában.
A Nemzetközi Biofizikai Intézet kutatásai azt mutatják, hogy a testi energetikai állapotot (QEF) nem a gének határozzák meg. Vagyis nem a génektől függ, hogy egészségesek vagyunk-e vagy betegek.
Ezek után egyértelmű, hogy a stressz és az öregedési folyamatok csökkentésének legjobb útja ha a test energetikai állapotát rendezzük.
A test egy elektromagnetikus statikus lény, frekvencia mintázatokkal, melynek van rezonanciája, együttrezgése, ellenállása és öngyógyító képességei.
A Subspace a kapcsolat a SCIO / QUEXs  és az öntudat között.
Matematikusok a supspace mint egy sokdimenziójú rendszert írják le, amely egy lehetséges földrajzi helyre ráhelyezve helyezkedik el a világegyetemünkben. Sokszoros Dimenzió világegyetemünkben van, de ennek egy szintje vagy dimenziója még az egészhez kapcsolódik és egyesül vele.
Ezt nevezzük subspace-nek, a világegyetem öntudata univerzális ragasztójának.
Az emberi létezés nem korlátozható az emberi test látható részére. Fizikai létezés fölött még magasabb még érzékenyebb is finomabb szintek is vannak. Az emberi szervezet nagyon összetett módon működik, és ez messze túl tekint a fizikai testen.

atom-1222516_640

Testünket tápláljuk, védjük és energetizáljuk az ételekkel, amelyeket megeszünk, mozgással és gyakorlatokkal, spirituális energiával és láthatatlan finom energia testünk rétegeivel (AURA rétegek ).
A humán energiamező a védekezés első vonala, az érzékek az immunrendszer vagy a test biokémiája előtt.
Szükség van a fizikai, szellemi érzelmi és spirituális dimenziók összekapcsolására, az egyensúly, a teljesség, és létezésünk fizikai és metafizikai világ egységét megtartva.
Fizikai és szellemi test összjátékát egy központi erő ellenőrzi, melyet életerőnek nevezünk. Különböző akupunktúrás meridiánok közre fogják a fizikai testet, és kapcsolatot teremtenek a testünkben levő csakra rendszer között.

A csakra szó kereket jelent, vagyis a csakra az energia kereke, ami örvényként képzelhető el.

Ez az örvény egy magasabb dimenziókra nyitó pörgő energia tölcsére. Ha egyszer a pörgő örvényt az életerő elfogadja, nincs hely a betegségnek és a beteg rész újra egészséges lesz. EZ AZ ENERGETIKAI ORVOSLÁS FOLYAMATA. Az egészség visszaáll az energetikai blokk eltüntetésével. Kis csakrák százai vannak az egész testben melyeknek specifikus funkciójuk van. A hét nagy csakra mindegyikkel nagy idegkötegek, az agy és a gerincvelő központi idegrendszer területén helyezkedik el. Mindegyik csakrához egy belső elválasztású mirigy is kapcsolódik. A csakra funkciója hogy vitalizálja és energetizálja a fizikai testet.
Csak az az igaz tudomány, amely az Aura és a fizikai test közti ellentétet képes gyógyítani, olyan rezgések segítségével mely az energetikai blokádot feloldják.

cs3

Mi történik az elektromágneses kezelés során?

A fizikai testnek két elsődleges elektromos rendszere van a vegetatív idegrendszer és a paraszimpatikus idegrendszer. Változó elektromos működése van az idegrendszernek, az agynak, idegsejteknek, és az idegeknek.

Az elektromágneses rendszer az atomokból és sejtekből tevődik össze.

A berendezés által küldött energia a kijelölt csakra „energiacsatornáiba” jut majd azon keresztül a hozzátartozó idegrendszeri területekhez.

Az idegrendszer tovább adja az energiát a belsőelválasztású rendszer felé amelyek különböző hormonokat termelnek ezzel energiát továbbítanak a keringésbe.

A keringés az energiát a fizikai test minden egyes sejtjéhez eljuttatja.

Ez a folyamat mely évek óta zavarba ejti az orvostudományt. A titok a hipotalamusz és az agyalapi mirigy megértésében rejlik. A hipotalamuszt az agyban lévő központ ellenőrzi, a testben működő sinus hullámokat. Ez az a mirigy, ahol az energia változhat.
A következő szerv, melyet aktivál ez a folyamat a tobozmirigy. Amikor az elektromágneses tér megváltozik, ez a speciális mirigy olvas a testen keresztül áramló vérből. A vérnek természetes elektromossága van, és képes fontos fizikai változásokat létrehozni a fizikai testben, mely az energetikai orvoslás természetes folyamata.

Az energetikai orvoslásban az Aura elektromágneses hullámok frekvenciájának változása is beletartozik. Minden élő sejt rádióhullámokat bocsát ki.

A terápia során a külső elektromágneses energia a test akupunktúrás pontjain jut be, és a meridiánok mentén áramlik az egész testben, tehát a kötőszöveteken keresztül is. A molekulák rezegnek, és elektromágneses jeleket bocsátanak ki. Biológiai molekulák milliói képesek így fénysebességgel kommunikálni. Különböző molekulák specifikus, elektromágneses sugárzásának meghatározásával képes a modern tudomány a diagnózishoz és gyógyításhoz felhasználni a hangot és fényt, melynek előállításához speciális elektromágneses sugárzás szükséges. Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek, mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van. A részecske fizika létrehozta a tudományos megértését az elektromágnesességnek, ami az energetikai orvoslás a szíve. Tehát felfedezték, hogy az emberi szervezet leg alapvetőbb szintje a kvantumfizika és energetika törvényei szerint működik.
Energetikai gyógyítás alapjai VOLT Amper és OHM kutatásaiból erednek, akik kezdetben biológia alapjai tanulmányozták. A bioelektromos orvoslás alapjai, a feszültség, áramerősség, és ellenállás.

Testünk első jele, hogy nem egészséges rezgésszintű vagy elektromágneses. Káros rezgés számok a sejtben , és észrevétlenül beépülhetnek évek alatt. Kémiai változások csak később lépnek fel, amikor a baktériumok vírusok és más kórokozók is jelen vannak. Életstilusunk is egy veszélyes frekvenciákat tud létrehozni, melyeket hosszú ideig mérhetünk, mielőtt a fizikai tünetek fellépnek.
Az energetikai orvoslás első törvénye, változtass energiát és megváltoztatod a tömeg megnyilvánulását.

Mit okoz a stressz?

Egyszerűen mondva, ha a sejtjeink frekvenciája magas, megtapasztalhatjuk a jó egészséget, ha sejtjeink frekvenciája alacsony, fogékonyabbak vagyunk a betegségekre.
A betegség a nem rezgő, nem változó, nem energetizált sejtekben található.
Az aurában valamilyen szakadásnak vagy betegségnek első jele az elektromos interferencia, mely ellentétes fázisú hullámjelként jelentkezik.

Minden betegség a valóságban a rossz frekvencia miatti elvesztett energia.

A természetben két külön fajta energia létezik az elektromágneses, és az álló oszlop szerű hullám. Az elektromágneses hullámokat használja a fizikai test, az álló oszlop szerű hullámokból pedig az Aura áll. Az életerő mindkét energiát kombinálva kapcsolatba hozza ezeket egymással.

A rendszerünk miért rezonanciával dolgozik ?

Az életünk a szervezetünk egy intelligens nagyon gyors elektromos világ, egy magasan kalibrált komplex belső elektromos rendszer ami rezonál. Ezt a szimbiózisban lévő belső rendszert a külső modern világ folyamatosan zavarja, elektromos hullámokkal bombázzák a mobiltelefonok a tv készülékek a számítógépek, s monitorjaik mikrohullámú sütök a kozmoszból érkező különböző hatások stb és azért hogy rendbe tegyük kijavítsuk, regeneráljuk , kiegyenlítsük ezen káros hatásokat egy magasan kalibrált komplex intelligens berendezésre van szükség ami sejtszinten képes energetizálni, kiegyenlíteni.

Az Energetikai orvoslás a sejtek vibrálását, rezgését emeli, melyre a szervezet rezgésszintje a természetes állapothoz közelíti.

A SCIO / QUEXs által létrehozott elektromágneses mező közvetlenül a sejtekkel lép kapcsolatba, és így emeli frekvenciájukat.
A SCIO / QUEXs egy forradalmi elgondolás, hogy a finom emberi energiát pontosan mérhessük, és az ezen a területen kialakult gátlásokat hatásosan kezeljük.

SCIO / QUEXs segít meghatározni a testben levő stresszt. Ezek a stresszek lelepleződnek, mivel gátakat okoznak az
– oxigén telítettség
– víz telítettség
– mérgezések szintjében
– fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat mivel túl sok fájdalom van, mert nyomott a hangulatunk, vagy mert emésztési problémák vannak… a lista így folytatódik

Hogyan dolgozik a SCIO / QUEXs?
Legalább tízezer különböző anyagot mér, mint elektromágneses hullámot, vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, enzimeket, mérgeket, hormonokat, az izmokat, baktériumokat,  gombákat, vírusokat, allergéneket, sőt szokásokat, érzelmeket, a belső szervek és a stressz állapotát.

Miből áll a SCIO / QUEXs rendszer?
A klienst a készülékhez egy fejpánttal, csukló és boka vezetékkel kapcsoljuk össze. Ez teszi lehetővé, a 12 csatornás elektromágneses jelek küldését testhez kényelmes noninvazív módon.

Minden gyógyulás öngyógyítás. A gyógyítási mód csupán a csatorna, vagy sugárút, hogy segítsük az embereket önmaguk meggyógyításában.