Quantum a fizikai mennyiség legkisebb, mérhető egysége, mely függetlenűl létezik, specialisan egy kisméretű elektromágneses sugárzás.
Az energiának ezt az egységét nevezzük egy egységnek quantumnak.
A biofeedback egy non invaziv nem ártó terápiás technológia, mely energetikailag méri fel, és harmonizálja a test stressz helyzetét, és egyensúlyzavarait, és a betegségeket okozó stressz anyagokat. Csökkentésével visszavezeti a testet az egészséghez. A kimagasló stressz az út a betegséghez.

A stressz vészreakciót alarm fázist indít be a testben, mely tüneteket hoz létre.

Ha stressz, a test a hozzászokás fázisában adaptációs fázisba kerül , mely tünetmentes a tünetek hiánya nem a teljes egészség jele. A kliensnek egy életen át kezelendő betegsége lehet, és még nincs tünete. Amikor évekig szenvedünk a krónikus betegség állapotában, csak akkor jövünk rá, hogy nem mindig vagyunk képesek segíteni kliensünknek a hagyományos módon.

Tudjuk, hogy a betegség minták biztosan támadják az ember energia rendszerét, testi elektromosság vagy EPR elektrofiziológiai reaktivitását.

A hagyományos gyógyszerek a tested kezelik.
-pszichoterápia lélekkel és az érzelmekkel foglalkozik a
-spirituális gyógyítók finom a világokkal foglalkoznak.

A SCIO technológia ezeket az elkülönített részecskéket bekapcsolja, és holisztikus megközelítéssel foglalkozik.. a lélekkel, a testtel, és a spiritualitással.

Az orvosi technológia elismeri a kvantum energia létezését QEF. Számos elektromos erő dolgozik a test alapvető szervezési folyamataiban, melyek különböző formáját használják az elektromos energiának. Számos készülék tudja felmérni a test elektromos típusát.
-Az agysejtek amikor stimulálják őket elektromos energiát képeznek, és ezzel aktiválják azt .Ezt jegyezzük fel mint agyi hullámokat az ELECTROENKEFALOGRAF során EEG.
-Az idegek aktivitása okozza az izmok rövidülés, és a test mozgását, stimulálja a szívet, a tüdőt, a vérereket, bélrendszert és a mirigyeket. Amikor az izmok megrövidülnek, elektromos áram fejlődik, melyet elektromyogremként rögzíthetünk EMG.
– A szív elektromos működés elektrokardiogram formájában írható le EKG
Minden anyag mely atomok által alkotott térből áll, és minden egyes atom melyben a mag körül elektronok köröznek, megszabadul elektronjaitól.

Testünk minden sejtje bizonyos rezgésszámon működik.
Sejtjeink egymással hálózatot képeznek, hogy testünket harmóniában tartsák. A stressz kiszámíthatatlan vibrációt okoz, mely diszharmóniához vezet, melynek következménye Sérülés és betegség.
Minden élő sejt rádió hullámokat bocsát ki.
Mivel a hangnak, és a színeknek is van rezgésszáma, kutatjuk a hangulatban ,érzelmekben és a fizikai testben létrejövő változásokat, melyet a különböző frekvencia hullámok váltanak ki.
A vírusok, baktériumok, gombák, és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel melyek folyamatosan hatnak ránk.
Mint ahogy teljesen egyedi az ujjlenyomatot, sejtjeink rezgésszáma is egyedi mivel azt DNS -eid hozzák létre. A kínai és ayurvédikus orvoslás a meridiánokat és a Chi-t fogadja el, mely folyamatosan áramlik. Minden gondolat és működés, az idegrendszer elektromos aktivitása és a sejtek közti biofoton kommunikáció révén jön létre.
Testünkben sok a kémiai reakció és az elektromos inger.

Testünk minden sejtje elektromos töltésű membránnal van körülvéve, energetikai alapjaink áramból és feszültségből, statikus és mágneses energiából tevődik össze, ezeket mérhetjük miközben bizonyos elektromos ingerek hatnak ránk.
Az atomok szintjén tudjuk, hogy az elektronok az atommag körül köröznek bizonyos energetikailag meghatározott pályán.

Rendszerint az elektron az alacsony pályáról a magasabbra mozog, ez az energia részecske nagyon egyedi frekvencia jellemzőket követel meg.
Az elektron csak annak az előírt frekvenciájának az energiáját fogadja el, mely ahhoz szükséges, hogy egyik szintről a másikra lépjen.
Minden emberi gondolat és működés az idegrendszer elektromos működése révén jön létre. Minden sejt kapcsolatban van egymással, így tartja a testedet harmóniában.
Nemzetközi biofizikai Intézet kutatásai azt mutatják, hogy a testi energetikai állapota QEF nem a gének határozzák meg hogy egészségesek vagyunk e vagy betegek.
Ezután teljesen tiszta, hogy a stressz és az öregedési folyamatok csökkentésének legjobb útja ha a test energetikai állapotát rendezzük.
A test egy elektromagnetikus statikus lény, frekvencia mintázatokkal, melynek van rezonanciája együtt rezgése, ellenállása és öngyógyító képességei.
A Subspace a kapcsolat a SCIO EPFX és az öntudat között.
Matematikusok a supspace mint egy sokdimenziójú rendszert írják le, egy lehetséges földrajzi helyre rá helyezve, helyezkedik el világegyetemünkben. Sokszoros Dimenzió világegyetemünkben van, de ennek egy szintje vagy dimenziója még az egészhez kapcsolódik és egyesül vele.
Ezt nevezzük subspace nek hogy a világegyetem öntudata univerzális ragasztójának.
Az emberi létezés nem korlátozható az emberi test látható részére. Fizikai létezés fölött még magasabb még érzékenyebb is finomabb szintek is vannak. Az emberi szervezet nagyon összetett módon működik, és ez messze túl tekint a fizikai testen.

atom-1222516_640

Tápláljuk, védjük és energetizáljuk az ételekkel, amelyeket megeszünk, mozgással és gyakorlatokkal, spirituális energiával és láthatatlan finom energia testünk rétegeivel (AURA rétegek ).
Humán energiamező a védekezés első vonala, az érzékek az immunrendszer vagy a test biokémiája előtt.
Szükség van a fizikai, szellemi érzelmi és spirituális dimenziók összekapcsolására, az egyensúly, a teljesség, és létezésünk fizikai és metafizikai világ egységét megtartva.
Fizikai és szellemi test összjátékát egy központi erő ellenőrzi, melyet életerőnek nevezünk. Különböző akupunktúrás meridiánok közre fogják a fizikai testet, és kapcsolatot teremtenek a testünkben levő csakra rendszer között.

A csakra szó kereket jelent, vagyis a csakra az energia kereke, ami örvényként képzelhető el.

Ez az örvény egy magasabb dimenziókra nyitó pörgő energia tölcsére. Ha egyszer a pörgő örvényt az életerő elfogadja, nincs hely a betegségnek és a beteg rész újra egészséges lesz. EZ AZ ENERGETIKAI ORVOSLÁS FOLYAMATA. Az egészség visszaáll az energetikai blokk eltüntetésével. Kis csakrák százai vannak az egész testben melyeknek specifikus funkciójuk van. A hét nagy csakra mindegyikkel nagy idegkötegek, az agy és a gerincvelő központi idegrendszer területén helyezkedik el. Mindegyik csakrához egy belső elválasztású mirigy is kapcsolódik. A csakra funkciója hogy vitalizálja és energetizálja a fizikai testet.
Csak az az igaz tudomány, amely az Aura és a fizikai test közti ellentétet képes gyógyítani, olyan rezgések segítségével mely az energetikai blokádot feloldják.

cs3

Mi történik az elektromágneses kezelés során?

A fizikai testnek két elsődleges elektromos rendszere van a vegetatív idegrendszer és a paraszimpatikus idegrendszer. Változó elektromos működése van az idegrendszernek, az agynak, idegsejteknek, és az idegeknek.

Az elektromágneses rendszer az atomokból és sejtekből tevődik össze.

A berendezés által küldött energia a kijelölt csakra „energiacsatornáiba” jut majd azon keresztül a hozzátartozó idegrendszeri területekhez.

Az idegrendszer tovább adja az energiát a belsőelválasztású rendszer felé amelyek különböző hormonokat termelnek ezzel energiát továbbítanak a keringésbe.

A keringés az energiát a fizikai test minden egyes sejtjéhez eljuttatja.

Ez a folyamat mely évek óta zavarba ejti az orvostudományt. A titok a hipotalamusz és az agyalapi mirigy megértésében rejlik. A hipotalamuszt az agyban lévő központ ellenőrzi, a testben működő sinus hullámokat. Ez az a mirigy, ahol az energia változhat.
A következő szerv, melyet aktivál ez a folyamat a tobozmirigy. Amikor az elektromágneses tér megváltozik, ez a speciális mirigy olvas a testen keresztül áramló vérből. A vérnek természetes elektromossága van, és képes fontos fizikai változásokat létrehozni a fizikai testben, mely az energetikai orvoslás természetes folyamata.

Az energetikai orvoslásban az Aura elektromágneses hullámok frekvenciájának változása is beletartozik. Minden élő sejt rádióhullámokat bocsát ki.

A terápia során a külső elektromágneses energia a test akupunktúrás pontjain jut be, és a meridiánok mentén áramlik az egész testben, tehát a kötőszöveteken keresztül is. A molekulák rezegnek, és elektromágneses jeleket bocsátanak ki. Biológiai molekulák milliói képesek így fénysebességgel kommunikálni. Különböző molekulák specifikus, elektromágneses sugárzásának meghatározásával képes a modern tudomány a diagnózishoz és gyógyításhoz felhasználni a hangot és fényt, melynek előállításához speciális elektromágneses sugárzás szükséges. Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek, mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van. A részecske fizika létrehozta a tudományos megértését az elektromágnesességnek, ami az energetikai orvoslás a szíve. Tehát felfedezték, hogy az emberi szervezet leg alapvetőbb szintje a kvantumfizika és energetika törvényei szerint működik.
Energetikai gyógyítás alapjai VOLT Amper és OHM kutatásaiból erednek, akik kezdetben biológia alapjai tanulmányozták. A bioelektromos orvoslás alapjai, a feszültség, áramerősség, és ellenállás.


Testünk első jele, hogy nem egészséges rezgésszintű vagy elektromágneses. Káros rezgés számok a sejtben , és észrevétlenül beépülhetnek évek alatt. Kémiai változások csak később lépnek fel, amikor a baktériumok vírusok és más kórokozók is jelen vannak. Életstilusunk is egy veszélyes frekvenciákat tud létrehozni, melyeket hosszú ideig mérhetünk, mielőtt a fizikai tünetek fellépnek.
Az energetikai orvoslás első törvénye, változtass energiát és megváltoztatod a tömeg megnyilvánulását.

Mit okoz a stressz?

Egyszerűen mondva, a ha sejtjeink frekvenciája magas megtapasztalhatjuk a jó egészséget, ha sejtjeink frekvenciája alacsony, fogékonyabbak vagyunk a betegségekre.
A betegség a nem rezgő, nem változó, nem energetizált sejtekben található.
Az aurában valamilyen szakadásnak vagy betegségnek első jele az elektromos interferencia, mely ellentétes fázisú hullámjelként jelentkezik.

Minden betegség a valóságban a rossz frekvencia miatti elvesztett energia.

A természetben két külön fajta energia létezik az elektromágneses, és az álló oszlop szerű hullám. Az elektromágneses hullámokat használja a fizikai test, az álló oszlop szerű hullámokból pedig az Aura áll. Az életerő mindkét energiát kombinálva kapcsolatba hozza ezeket egymással.

A rendszerünk miért rezonanciával dolgozik ?

Az életünk a szervezetünk egy intelligens nagyon gyors elektromos világ, egy magasan kalibrált komplex belső elektromos rendszer ami rezonál. Ezt a szimbiózisban lévő belső rendszert a külső modern világ folyamatosan zavarja, elektromos hullámokkal bombázzák a mobiltelefonok a tv készülékek a számítógépek, s monitorjaik mikrohullámú sütök a kozmoszból érkező különböző hatások stb és azért hogy rendbe tegyük kijavítsuk, regeneráljuk , kiegyenlítsük ezen káros hatásokat egy magasan kalibrált komplex intelligens berendezésre van szükség ami sejtszinten képes energetizálni, kiegyenlíteni.

Az Energetikai orvoslás a sejtek vibrálását, rezgését emeli, melyre a szervezet rezgésszintje a természetes állapothoz közelíti.

A SCIO EPFX által létrehozott elektromágneses mező közvetlenül a sejtekkel lép kapcsolatba, és így emeli frekvenciájukat.
A SCIO EPFX egy forradalmi elgondolás, hogy a finom emberi energiát pontosan mérhessük, és az ezen a területen kialakult gátlásokat hatásosan kezeljük.

SCIO EPFX segít meghatározni a testben levő stresszt. Ezek a stresszek lelepleződnek, mivel gátakat okoznak az
-oxigén telítettség
-víz telítettség
-mérgezések szintjében
-fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat mivel túl sok fájdalom van, mivel nyomott a hangulatunk
-mivel emésztési problémák vannak… a lista így folytatódik

Mit tesz a SCIO EPFX?
Legalább tízezer különböző anyagot mér, mint elektromágneses hullámot, Vitaminokat, aminosavakat , ásványi anyagokat, enzimeket , mérgeket, hormonokat, az izmokat ,baktériumokat, szokásokat, gombákat, vírusokat, allergéneket, érzelmeket, is a belső szervek stressz állapotát

Miből áll a SCIO EPFX rendszer?
A kliens a készülékhez egy fejpánttal, csukló és boka vezetékkel kapcsoljuk össze. Ez teszi lehetővé, a két csatornás elektromágneses jelek küldését testhez kényelmes non invazív módon.

Minden gyógyulás öngyógyítás. A gyógyítási mód csupán a csatorna, vagy sugárút, hogy segítsük az embereket önmaguk meggyógyításában.