light-567758_640

A Sacred Solfeggio frekvenciák: 

A gyógyító hangok.

Az ősi tudás szerint testünk és lelkünk is engedelmeskedik a kozmikus aránytörvényeknek, így a harmonikus rezonanciák, melyeket e hangok frekvenciái bennünk keltenek, alkalmasak a testi-lelki egészség helyreállítására is.

A sacred (szent) jelző arra utal, hogy a zene összhangban áll a világegyetem belső rendjével, s e hangokon keresztül visszaállítható a fizikai világ rendje is.
A solfeggio frekvenciák az ősi zenei skálából erednek 6 majd később 7 hangból álló zenei hangsor, amelyet állítólag a gregorián szerzetesek használtak, a Gregorián kántálások alap-elemei.
A gregorián a közös imádság, áhítat zenei eszköze, képes általános érvényű kollektív érzések közvetítésére. A hallgatóságot egy lélekké összefogva emeli a magasabb régiókba. Soha nem szűnt meg szoros kötődése az eredeti, szakrális funkcióhoz, ezt az ősi áhítatot közvetíti ma is.
Ezek a  frekvenciák tulajdonképpen sinus jelformájú elektromágneses hangok amiknek egyetlen frekvencia komponensük van.

Az elődeink hatjegyű zenei skálát alkamaztak, a hangskálát a 17. században Le Marie francia zenész egészítette ki a hetedik hanggal, a Ti-vel, hogy teljes legyen a sorozat. Dr. Leonard Horowitz a Healing Codes for a Biological Apocalypse című könyvben így írta le a szolfézs frekvenciáját.
Ha Pythagorasi szempontból vizsgáljuk látjuk, hogy az alap vibrációs számok a 3,6 és 9.

Nicola Tesla :  
„ha ismernénk a 3, 6 és 9 nagyszerűségét, akkor kezünkben lenne az univerzum  kulcsa.”
Ez a három szám az ősi Solfeggio frekvenciák rezgéseinek gyökere.
Tesla egyik legismertebb idézetét egyre többen ismerik, ámde csak roppant kevesen értjük, milyen jelentősége is van ennek a mondatnak. A 3, 6 és 9 számok ismétlődnek. Ezek Tesla szent számai.  Ha ezeket a frekvenciákat hallgatod, akkor a saját energiád egyensúlyba kerül.  A fizikai testünk nagy sűrűségű energia, és alacsonyabb frekvenciákon rezeg.  Ha ezt a zenei frekvenciát hallgatjuk, feloldjuk a sűrített anyagot és megemeljük a rezgésünket.

Do – 396 Hz = 3+9+6=18=1+8= 9
Re – 417 Hz =4+1+7=12= 3
Mi – 528 Hz (=6)
Fa – 639 Hz (=9)
So – 741 Hz (=3)
La – 852 Hz (=6)
Ti – 936 Hz (=9)

Gold nine
Ha összeadod az összes Solfeggio frekvenciát, a 9-es számot kapod.
174 + 285 + 396 + 417 + 528 + 639 + 741 + 852 + 963 = 4995 = 4 + 9 + 9 + 5 = 27 = 2 + 7 = 9

Ezzel megvan a harmadik Tesla szám, a 9-es. Ez ősi tudás.

Mindenütt megjelennek ezek a rezgések, nyitó szerepük van, tehát az emberi aurához köthető leginkább. A korona csakra (936Hz) a sziv csakra (639Hz) és a gyökér csakra (396Hz) ugyanazok a frekvencia számok, csak cserélődnek. Egy rendszert alkotnak.

Mikor, Hol, Meddig ajánlatos hallgatni?

Kezdésnek lehet hetente kétszer akár csak egy 20-30 percig hallgatni ezeket a frekvenciákat. Meghallgatsz néhány ilyen csodás meditatív zenét, és elcsendesülsz, önmagaddal leszel, befelé a valódi vágyaidra és megérzéseidre figyelsz azok segítségével teremted a jövőd.
Különösen jó ha elalvás előtt vagy közvetlenül ébredés után szánsz rá időt.
De, akár hétköznapi tevékenységek végzése mellett, háttér zenének is használhatod, ahogy szeretnéd.

A Solfeggio frekvenciák : 

174 Hz – BIZTONSÁG    

1 + 7 + 4 = 12 = 1 + 2 = 3

A test számára a biztonság érzését hozza meg, s ebben a szervezet számára hatékonyabb regenerálódást, fájdalmak csökkentését segíti elő.

285 Hz – ENERGETIZÁLÓ   

2 + 8 + 5 = 15 = 1 + 5 = 6

A test energetikai mezőjére hatva segíti annak újraépítő folyamatát beindítani, feltölt erővel, energiával.

396 Hz – ELENGEDÉS – Gyökér csakra     

3 + 9 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9

Megszabadulás a félelmektől, bűntudattól. Ez az Elengedés frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a félelmeket, a bűntudatot, a szorongást és mindazt, amit el szeretnél engedni.


417 Hz – MOZDÍTÁS – Szakrális csakra    

4 + 1 + 7 = 12 = 1 + 2 = 3

Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek elmozdítása. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod elengedni a múltad, hogy előre tudj lépni és előmozdíthasd a változásokat. Váratlan élethelyzetek kezelése, és stagnáló folyamatok beindítására, változások elősegítése egyaránt alkalmas.

528 Hz – SZERETET – Napfonat csakra   

5 + 2 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6

A szeretet által gyógyítja a sejteket és helyreállítja a sérült DNS-t. Szeretet, sejtgyógyítás, teremtés, csodák.
A tudósok szerint is ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

639 Hz – KAPCSOLÓDÁS – Szív csakra    

6 + 3 + 9 = 18 = 1 + 8 = 9

Párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, a két agyfélteke összehangolása, tanulás segítése. A Kapcsolódás frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod kezelni az emberi kapcsolataidat. Az összekapcsolódás frekvenciája, párkapcsolati szint rendezésére, a belső női és férfi pólus kiegyensúlyozására és a két agyfélteke összehangolására egyaránt alkalmas. Továbbá segíti a tanulást.

741 Hz – INTUÍCIÓ – Torok csakra    

7 + 4 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3

Az intuíció felébresztése, működtetése, az Intuíció frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, felébresztheted és fejlesztheted az intuíciódat. Intuitíven segít ráhangolódni a téged foglalkoztató kérdésekre, kitágítja a tudatot. Az intuíció több mint megérzés.


852 Hz – FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET – Harmadik szem  

8 + 5 + 2 = 15 = 1 + 5 = 6

Spirituális eredetünk, rendeltetésünk, feltétel nélküli szeretet. E frekvencia a lélek ébredésében segít, hallgatásával meditációban a spiritualitás eredeteddel őseszenciáddal tudsz összehangolódni.
Lélek felemelő, csodát művel a személyes jólétedben, a feltétel nélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

936 Hz – A FÉNY FREKVENCIÁJA  

9 + 3 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9

Stresszoldás, gyógyítás, sejtmegújítás, összekapcsolódás a mindenséggel az Ős-tennel ( végtelen szellem  )  önmagunkkal.


963 Hz – ÁTALAKULÁS – Korona csakra  

9 + 6 + 3 = 18 = 1 + 8 = 9

Tobozmirigy aktiváló frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatása, aktiválja a két agyfélteke között elhelyezkedő tobozmirigyet, mely a „harmadik szem” biológiai szerve és a „multidimenzionális”-
(sokdimenziós)  érzékelés központja.

A 432 Hz :  Az univerzum természetes zenéje

 A 432 Hz (az egyik legjelentősebb frekvencia) az univerzum természetes zenéje, amely rezonál az emberi szívcsakrával és megújítja a DNS-ünket. Ezért érezzük magunkat jól és boldognak a természetben. A madarak csicsergése, a tengeri gátak hangja, a természetben minden 432 Hz-en rezeg.


Az összes frekvencia egy zenében: