Kriszta (4 of 57)

Az egészség könnyű áramlás a testben…

BBetegség akkor kezdődik, ha a stresszt okozó, vagy a betolakodó az áramlást megszakítja. A cél az ok megtalálása és a probléma javítása, vagyis az áramlás biztosítása. Ha csak a tünetek ellen küzdünk és nem az ok ellen, nem gyógyulunk. A betegséget a stresszt okozó tényező váltja ki. Ha a stressz folyamatosan jelen van az életünkben, így a szervezetben, a szervek a kimerülés fázisába kerülnek és kifáradnak. Ezután indul útjára a betegség.

A SCIO (Scientific Consciousness Interface Operation) és a QUEXS Quantum Biofeedback a biofeedback és az energiagyógyászat területén használt eszközök. Céljuk az egészség és a jó közérzet elősegítése a test energiamezőinek felmérésével és kiegyensúlyozásával.

A SCIO és QUEXS Quantum Biofeedback használata során a berendezés a testből mér különböző biorezgéseket. Az egészségmegőrzést s annak hosszútávon való megtartását, a stresszmentesítést, regenerálódást valamint a test-lélek harmonizálásának kiváló lehetőségét teremti meg.

SCIO és QUEXS Biofeedback – ahol az ősi gyógyítás találkozik a modern technológiával.

A SCIO egy stresszmentesitő rendszeren alapszik, ami a legátfogóbb legösszefüggőbb harmonizáló és elemző holisztikus rendszer a piacon. Úgy tervezték, hogy mérje és kiegyensúlyozza a test energiamezőit és stressz-szintjét. A szervezet minden területét átölelő energetikai kiegyenlítéseket kínál.
Ez egy olyan gyorsan fejlődő folyamatosan megújuló technológián alapszik, amely képes az emberi testet komputeri sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható.

A készülék a bőrre erősített elektródák segítségével érzékeli a test elektromos reakcióit. Ezután visszajelzést ad a stressz, a fájdalom és a különböző egészségi állapotok kezeléséhez.
A rendszerünk folyamatos frissítései, fejlesztései, karbantartásai biztosítják a maximális funkcióhatékonyságot, a biztonságot és azt, hogy minden igényt kielégítsen.

A QUEXS kvantum biofeedback technológiát alkalmaz, amely a kvantumfizika és a bioenergetika elvein alapul. Célja az energetikai egyensúlytalanságok azonosítása és korrekciós visszajelzés biztosítása. A rendszer képes felismerni és kijavítani a szervezet energiaegyensúlyhiányát, ami az egészség és a jólét javulásához vezet.

Támogatja a szervezet természetes gyógyulási folyamatait és fokozza az általános vitalitást.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Szervezetünk minden egyes sejtjének saját rezgései vannak. A Quantum Biofeedback a testünkben mért különböző rezgéseket egy speciális számítógépes készülékbe vezeti, ahol a SCIO különválasztja és értékeli azokat.

Az egyénileg mért jeleket összehasonlítja, az adatbázisban tárolt több, mint 13 000 energetikai jellel, majd ezek alapján visszajelzést küld a szervezetbe, hogy azt a hibás rezgések kijavítására ösztönözze. a SCIO ezáltal beindítja a szervezet regenerációs folyamatát.

MINDEN AMI KÖRBE VESZ, AZ UNIVERZUM ÉS TE MAGAD IS FREKVENCIÁKBÓL  ÁLLSZ.

A frekvenciák hatást gyakorolnak a környezetünkre, így ránk is.

SCIOVAL MEGTUDHATOD MILYEN FREKVENCIÁN MOZOGSZ, HOL SZÜKSÉGES KIEGYENLITÉS ÉS HARMONIZÁLÁS A TESTEDNEK. ÉS MIT TEHETSZ MAGADÉRT ,HOGY AZ ÖNGYÓGYITÓ MEHANIZMUSAID BEINDULJANAK.

SCIO és QUEXS – Biorezonancia, Quantum Biofeedback, Wellness rendszer

Az egészségmegőrzés, stresszmentesítés, regeneráció,valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

Mindennapjaink hatása kíméletlen. A környezetszennyezés, szélsőséges időjárás, a rohanó életmód, mozgáshiány, vízhiány, dohányzás, alkohol, drogok, gyógyszerek, nagyon erősen befolyásolják egészségünket. A káros földsugárzások, mobiltelefon, mikrohullámú sütő és egyéb készülékek okozta elektroszmog, akadályozzák a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában vannak.

A SCIO és QUEXS Quantum Biofeedback használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol a SCIO és QUEXS különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell.

A SCIO Quantum Biofeedback segítségével, az információs összetevők, közvetlenül a kiindulópontnál szüntetik meg a panaszok okát. A test egyensúlyi állapotának helyreállítása, az átvészelt problémák tüneteinek megismétlődésével jön létre. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stressz-mentesítés, méregtelenítés, és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi. A toxinok kihajtása a szervezetből gyógynövényanyagok segítségével és bio-információk révén, többszörösen gyorsítja ezt a folyamatot. Az emberi szervezetben az egyes szervek és szervrendszerek között egyensúlynak kell lennie épp úgy, mint a természetben. Ez a Wellness eszköz a terapeuta látókörét is kiszélesíti, figyelembe veszi az ügyfél személyiségét, egyediségét, ezzel személyre szóló eredményt biztosít számára.

A megfelelő szakember által ajánlott vitaminok és ásványi anyagok beiktatását egyfajta kulcssorozatnak tekinthetjük, amelyek a hasonlóság elv alapján mozgósítják és harmonizálják a test fontos életfolyamatait.

Az egészséghez való visszatérés a Földön nélkülözhetetlen.

Minden sejtnek, szervnek, saját rezgése van. A Bio rezgések látszólag jelentéktelen erővel hatnak, de ez az erő sokra képes.
Az ismételt hatással bizonyos idő elteltével, finom információk célba érnek.
A stressztől mentesíthető és harmonizálható szervezet. Ha valamely bio-információra erősen rá hangolódunk, a rezonancia megsokszorozza a végső hatást. 
A megelőzés lényege, idejekorán felismerni a különböző rizikó faktorokat, harmonizálni a testet, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért..

Autofókusz Quantum Biofeedback Programok 

Biofeedback, Elektro auto Meridian, Chakra kiegyensúlyozás, Gerinc tréning, Szin terápia, Auto-Frekvencia, Trivector, Spirituális harmónia.

Speciális – Elektro Cardio,   

Agy-hullám, Allergiás reakció, Relaxációs tréning, Súly kontroll, TMJ, Szem, Hallás, Sport, Szépség, Méregtelenítő utak stimulálása, Anti aging,

Stressz és Fájdalom csökkentés Alternatív Megközelítéssel:

Elváltozások, Sérülés, Fájdalom, Anyagcsere, Hormonok, Neurológiai, Relaxáció, Alvásjavítás, Emésztés, Jóllét, Oxigén ellátás, Izom felépítés, Rugalmasság, Koordináció, Immun stimulálás, Krónikus fáradtság, Gyulladásgátlás, Tanulási nehézség, Paraszimpatikus, Szimpatikus, és Autonóm Idegrendszer harmonizálása.

Kik használják a A SCIO és QUEXS Quantum Biofeedback  Wellness rendszert?

Jelenleg több ezer egészség megóvó praktizáló használja világszerte a készüléket.
Orvosok, állatorvosok, csontkovácsok, pszichológusok, hypnoterapeuták, fogorvosok, kineziológusok, akupunktúrával kezelők, masszázs terapeuták, természetgyógyászok, homeopaták, kutatók és egyéb megfelelő képesítéssel rendelkezők.

Az egészség megőrző terapeuták hatékony és finom ráhangolódással tudják megcélozni ügyfelük stresszeit. A SCIO Quantum Biofeedback a jövőben meghatározó szerepet fog betölteni az egészség megóvásához a relaxáció, a stresszcsökkentés és fájdalomcsökkentés területén.

A SCIO egy modern, professzionális stressz-redukciós tréner, Wellness rendszer. 

A SCIO jelentése : Scientific Consciousness Interface Operation

Gyorsan, hatékonyan és kényelmesen tud kiváltani rezonanciát azokon a reakciókon, amiket alapvonalnak hívunk. Ezek az elektronikus jelek és válaszok, rendkívül gyorsak, melyeket képes észlelni és értelmezni a készülék. Mindezt úgy teszi, hogy nem okoz kárt semmiben.

Azok a válaszreakciók, amik túllépik az alapvonalat, stressz-hatást váltanak ki a szervezetben, ezek redukálására, harmonizálásra szolgál az SCIO készülék.

Először is, definiáljuk a stresszt és azt, miként hat szervezetünkre. Mindeddig nem tudtuk, hogy a stressznek igen komoly hatása van a testben. A stressz sokkal mélyebbre hatol, mint ahogy azt mi hisszük, könnyen képes megváltoztatni a szellemi és fizikai jólétünket is, főleg akkor, ha hosszú ideig stresszhatásnak vagyunk kitéve.

Dióhéjban, a stressz egy olyan mentális vagy fizikai gát, ami lehetetlenné teszi a relaxációnkat, ami elengedhetetlen szervezetünk számára. A stressz fizikai, illetve kémiai ingerek, továbbá kedvváltozás, mentális és környezeti zavarok is kiválthatják. Mind ezekre szervezetünk stresszes hatásokkal reagál, pl. megemelkedik a vérnyomás, szapora a légzés, több hormon termelődik feleslegesen (pl. adrenalin), izmok a normális izomtónustól eltérően jobban feszülnek, stb.

Remélhetően jól sikerült illusztrálni, hogy a stressz rengeteg betegség és komoly működési zavar okozója lehet. Ma már köztudott, hogy sok fertőzés és betegség kialakulásának egyik oka a stressz. A SCIO segít megfelelően kezelni szervezetünk válaszát a stresszre, és megtanít minket arra, hogyan kontrolláljuk saját magunk a stresszre adott válaszainkat. 

Technikailag a SCIO és a Quexs Biofeedback készülék képes arra, hogy egy teljes audiovizuális térképet készítsen szervezetünk bioenergetikai állapotáról , például méri az agyműködést, az izomtónust, a bőr hőmérsékletét, és a galvános bőr reakciót stb, legalább 13 ezer adatot detektál. Ezt az adathalmazt kiértékeli, majd kínálja fel az energetikai kiegyenlítéseket , harmonizálási megoldásokat.