Orosz Krisztina vagyok, a Főnix Control Metodika megalkotója.

Okleveles természetgyógyász, fitoterapeuta, egészség tréner, coach , scio  specialista… Vizsgáimat államilag elismert vizsgabizottság elött, az Egészségügyi Továbbképző Intézetben tettem le. 2000-ben kezdtem el érdeklődni a természetes gyógymódok iránt, saját egészségügyi problémámmal kapcsolatosan, de már gyerekkorom óta nyitott vagyok a természetgyógyászati irányzatok felé. Mindig is küldetésemnek éreztem, hogy másokon segítsek. 

Belekerültem olyan élethelyzetekbe, amelyeket meg kellett oldanom, sokszor mély pontra tettek, és ezekből magam jöttem ki. Ekkor fedeztem fel képességeim és lehetőségeim. Iskolákban és magánúton tanultam,  fejlődtem. Spirituális tanokkal kezdtem el foglalkozni.. Zen budhizmus, védikus filozófia, természetgyógyászat, fitoterápia, reflexológia, apiterápia, kvantumfizika, biorezonancia, lrh technológia,biofeedback technológia, nlp, tudatalatti gondolkodás,  hormon tanácsadás, tanulási technikák stressz kezelő tecnikák ..és igy jutottam el oda ahol most vagyok.

Hiszem és tudom, hogy mindenkiben benne van az öngyógyító mechanizmus, és ha valaki nyitott rá, és felelősséget vállal saját magáért, ott átadhatom a tudásomat, de a lépéseket az egyénnek saját magának kell megtenni…

Számunkra, akik ezt az utat választottuk, hogy segítjük embertársainkat, soha nincs vége a tanulásnak, fejlődésnek, mindig tanulunk, gyakorlunk és haladunk az utunkon, hogy tudásunkat átadva segítsük a hozzánk fordulókat.

Létrehoztam egy egyéni metodikát,  amely ötvözi a testet,  az egészséget, a lelket, a spiritualitást, a stresszkezelést, a  mozgást,  az elme működését, az  ősi technikákat,  valamint a kvantum fizikát, és a hullám genetikát. Úgy alkottam meg, mint egy puzzle darabkáit,  egy-egy rész is elvégezhető, illetve az egész többlépcsős tematikai  programsorozat is. Egyéni program csomagokkal  színesítettem a skálát, melyek külön is megállják  a helyüket.

Ez a metodika nem rövid, és nem könnyű, az érzelmi tónusszintek összes pallettáján mozoghatsz közben, de egy biztos,  a végére főnixmadárként távozol.