Találd meg a miérted és Boldog leszel….

Boldogságod a folyamatos teremtéseden fog múlni.

Olyan sokan megfogalmazták már ezt, hogy mi is a boldogság. Talán szótár szerint nem is definiálható pontosan. A boldogság egyedül csakis Te rajtad múlik, azon fog múlni, hogy mennyire vagy szabad, mennyire hozod meg saját Magadat döntéseidet, és mennyire élvezed azt amit teremtesz.

Másnak való megfelelèsből teszed, vagy saját Magadèrt. Hogy lehet az, hogy gyerekként minden örömmel tölt el….. minden. Mindennel szemben lelkes vagy és egyszer csak felnőtt leszel, és már nem találod izgalmasnak ugyanazt a dolgot, amivel kapcsolatosan gyereknek lelkesedtèl. Mindannyiunkkal így van ez, nem vagyunk kivételek. Te változtál meg, ès a körülmények. Annak a szép virágnak a réten gyereknek örültél, az a virag ma is úgy néz ki, ma is ott van a réten és mégsem örülsz neki. Persze mondhatjuk azt, hogy ezt okozhatják a hormonok, okozhatják a csalódásaink, kudarcaink. Ezek mindannyiunknak vannak, de miért van az, hogy valaki túl lép rajta, valakit pedig levisz a süllyesztőbe.

Ez mindig a hozzáállásodon fog múlni.

A boldogságodat napi szinten kell teremteni. Nem várhatod mástól, mindig Neked kell megtenni a lépéseket, bármennyire nehéz nekiindulni, minden nap ennek a feladatnak, akarnod kell, ki kell tartanod és csinálni.A dolog egy idő után gyorsul, lelkessé tesz, és elkezded megtapasztalni az eredményeket. Mindig legyen egy terved, hogy mi az ami motiváltá tesz ahhoz, hogy beindulj, hogy elindulj és megtedd a lépéseket. Mi az igazi mièrted, az a bűvös szó, vagy mondat amitől beindulsz úgy igazán. Csak úgy lehetsz boldog ha szabad vagy, szabad pedig csak úgy lehetsz, ha nem másoktól függsz, nem hagyod, hogy mások korlátozzanak.

Ehhez meg kell ismerned saját Magad, a tulajdonságaidat, a korlátaidat, milyenségedet. És ha ezt megtanultad, megértetted mit, miért csinálsz úgy ahogy, mire reagálsz úgy ahogy, rájössz, hogy nagyon szépen tudod irányítani a körülötted lévő teret.

Legyen ez az egészséged, a párkapcsolatod, a munkahelyed, a barátaid, és minden ami saját Magaddal ès másokkal kapcsolatos. Világunkban minden kölcsönhatásban van mindennel. Minden folyamatos rezgésben van és minden teremtődik, akár nélküled is, függetlenül attól hogy belefolysz e vagy sem. Akkor miért ne tennèd, miért ne tereld a jó irányba dolgokat? Tanult meg, alkalmazd, legyél mindig motivált és csináld, az eredményt saját szemeddel fogod megtapasztalni! 

Barátsággal: Orosz Krisztina  

 

Szóljon hozzá!