Az ember a kvantumgyógyászat és a Scio….

Akik már ismerik hogy a Főnix Control Metodika rezgésekkel dolgozik s teszi a szervezetet a szerveket sejtszinten rendbe azoknak nem ismeretlen az a fogalom hogy kvantumalagút ( ) . Igen , akik részesei bármelyik futó programjainknak legyen az egyéni vagy csoportos azokat a SCIO kvantumalagúton éri el s lép a testét alkotó sejtjeivel kapcsolatba majd stresszmentesiti kiegyenlíti az éppen kijelölt futó intelligens csoportprogram ( ezt értsd így : több háttérprogram egyidőben ) . Azért ez a kissé szokatlan megfogalmazás hiszen nálunk egyidőben több háttérprogram is működik a fő program mellett . Ezzel maximalizálva van a berendezés kihasználhatósága , valamint az ügyfél is maximálisan van kiszolgálva e területen , mi mindig így dolgozunk hiszen a ” bőséges csere ” az ügyfél felé igen fontos számunkra!

Az igen közeli jövőben -tehát hamarosan – változás fog történni , a gépparkunk bővülni fog amivel egyidejűleg két ügyfelet leszünk képesek kiszolgálni egyidőben , vagy egy egyéni és egy csoportos kezelés lehetőségére lesz lehetőség , vagy akár 2 nagyobb létszámú csoporté.

A csoportos kezelések lehetősége tehát duplájára fog nőni létszámban ami jelen esetben még ez nem igen reális mert nemsokan vagyunk de mi a jövőre gondolunk folyamatosan és rengetegen leszünk akik ezt a 4.szintű gyógyászatot keresik. Tehát , 4 féle módszer , szint létezik a mai gyógyászatban :

1 – A fizikai gyógyászat ( itt a fizikai betegségeket fizikai módszerrel pl. szikével gyógyítják , fogászat )

2 – Energetikai / beszéd gyógyászat ( itt ennél még nincs fizikai betegség s elég hatékony lehet.. )

3 – Tudati gyógyászat ( tudat tisztitásos módszerek pl. : Reiki , Pránanadi , Szellemgyógyászat stb )

4 – Kvantumgyógyászat ( …. )

A kvantumgyógyászat legfontosabb alaptörvénye az hogy az egész létezésünk részecske és hullám – rezonancia – állapotú.

A részecske állapot minden az ami megnyilvánult , a hullám állapot minden ami megnyilvánulatlan de lehetőség szinten az összes megnyilvánulás lehetőségét magába foglalja . A hullámállapotban ott van az a bizonyos misztikus határ, lépcső lehetősége ami még mielőtt a fizikai részecske állapotra átíródna bármi is , még itt ennél a pontnál lehetőségünk van manipulálni beavatkozni s ez az amivel a kvantumgyógyászat a legmagasabb szintű gyógyászathoz tud segíteni bennünket a 4. szintű gyógyászathoz. A traumákat a sejtek stressz szintjét a sejtek elektromos degenerációját csak is kizárólag a kvantumgyógyászattal lehet a legmagasabb szinten kezelni , kiegyenlíteni ami a szervezet jobb állapotba kerüléséhez vezet . Minden ember szervezete más más egyedi tehát , a javulás nagyban függ az egyén mentális állapotától , a szervezet energiaszintjétől , a bekövetkezett -fizikai síkra lépett- elváltozások mértékétől .

Barátsággal: Schaffler Zoltán 

 

Szóljon hozzá!