Bizalom az egyik alap tulajdonságod kell, hogy legyen…

Egy újabb örök tèma az ember és ember közötti bizalom.

Fontos minden szempontból. Tettek, cselekvèsek, szavak, energiák, èrzelmek övezik. Az, hogy kivel és mivel vesszük körbe magunkat nagyon fontos.

Ha a körülöttünk èlők megszegik az adott szavukat, akkor mi is frusztráltá, szervezetlennè válunk, kiesik a talaj a lábunk alól. Zűrzavar minden szinten az életünk felett. Szilárd kő a bizalom, az egyik legkeményebb ember és ember között. A mai ember számára a megbízhatóság nagy kincs, ès nagy èrtèk. A világunkat, környezetünket, embertársainkat ebbe az irányba kell tolni, ezáltal ők is jobban túlèlnek.

Ha ígértèl valamit, vedd komolyan az adott szavad minden körülmények között. Ha valamire igent mondtál tűzön vízen át végig kell vinned. Ha valamire nemet mondtál, akkor pedig ki kell állnod a döntésed mellett. Ez a tisztelet a másik felè, és egyben magad felè is. Ez megnyilvánulhat abban ha 15 percet késel, a másikat nem tartod kétségek között, hanem felvilágosítod az adott infórol. A magas rezgesű emberek mindezek tengerében úsznak, és ha te nem ilyen vagy, egyszer csak azon kapod magad, hogy nem megfelelő emberek vesznek körbe. Karma működik minden szinten, vagy azonnali válaszként, vagy más időintervallumban, de vissza üt. Kedves barátom nagy kincs az, ha ilyen vagy, tartsd meg ezt a rezgést magadban. Ha felismered, hogy van min javítani akkor hozz egy döntést és a holnapodat így rendezd. 

Barátsággal: Orosz Krisztina  

Szóljon hozzá!