Energia nem vész el, csak átalakul…

Energia nem vész el csak átalakul …

Sokan még ma sincsennek tisztában az energiával. Az életünknek több területe van, fontos hogy jól legyél te saját magad, a párkapcsolatod, emberi kapcsolatok, szeresd amit csinálsz, tegyél másokért, a földbolygóèrt, és ugye mivel tudod, hogy nem csak fizikai test vagy, így a szellemi mivoltodèrt is.

Igen ám, de ez mind mind kemény meló napi szinten. Mondod Te, pedig csak az egyensúlyt kell megtalálni. Mert ez olyan ha az egyik kisiklik, megy utána a másik. Ha az egyikből kiveszed az energiát, akkor a másikból is kiveszed, automatikusan úgy, hogy észre se veszed. Ha például nincs önbizalmad magad felé, nem ismered , szereted magad, nem tudsz kiállni és fenntartani egy jó szerelmet, nem tudsz jól nevelni egy gyermeket sem. Ez ki fog hatni a munkahelyedre, és arra amit képviselsz. Nem leszel termelèkeny, akár alkalmazott akár vállalkozó vagy.Nem lesznek jó emberi kapcsolataid, nem lesz pénzed, és önzővè válsz, a világ dolgai nem lesznek fontosak ….és sorolhatnám.

Ez egy összefüggő rendszer, láthatatlan szálakkal.

Hallottál már az ayahuaska növènyről? Ebből az Amazóniai őserdőben honos növényből készítenek farmakológiai tudatmódosító főzetet. Használják beavatásokhoz, sámán és bennszülött berkekben. Akik ezt fogyasszák hatása alá kerülve meglátják a láthatatlan szálakat, ember, állat, növény és tárgy között..minden ami èlő, mèg azt is amit te nem gondolsz annak.

Hiszen az asztal, az tárgy számodra. Igaz? De ne feledd èlő organizmusból származik. Tehát egyszercsak  èszre veszed a hatása alatt, hogy minden mindennel összefügg. Bár én személy szerint sose vennék be ilyet, egyszer azért, mert én e főzet nèlkül is látom, másrészt meg az agyi neuronokra és a transzmitterekre elég komoly hatást gyakorol, hisz drognak minősülő hatóanyagai vannak. Tehát maradjunk meg annál, hogy kb. ugyan ezt az érzést éled át annak hatására is, ha rendbe rakod magad. Saját magad, tested, lelked, párkapcsolatod, emberi kapcsolataid, és olyan dolgot végzel amit szeretsz, olyan barátokkal emberekkel veszed körbe magad ahol fejlődsz, tanulsz és létezel.

A többit szigorúan kizárod azonnal!!!! Nem hátra ötöt és kettőt előre, hanem inkább fordítva. Ès meglátod az energia szépen kiegyenlítődik és olyan dolgok is szemed elé kerülnek, amik azelőtt is ott voltak, csak épp te nem vetted észre. Ehhez kellenek a frekvenciák, hogy sejtjeid visszaálljanak a megfelelő tartományba, ahonnan kibillentek az évek alatt. Ebben segít a Főnix Control Metodika neked . Test szellem lélek sosincs külön. Úgyhogy kedves Barátom változik a világ, benne mi is. A hónap évek történései bizonyítják ezt. És azok élnek túl, akik tudatosak és ezt átlátják és tesznek a holnapjaikèrt!!!! 

 Barátsággal:    Orosz Krisztina 

Szóljon hozzá!