Ma emberének, hogy holnapját tervezni tudja….

” A Ma emberének, hogy holnapját tervezni tudja, rezgés tartományát optimális szinten kell tartania, csak így élheti túl, a hétköznap alacsony frekvenciáit „

A Főnix Control Metodika rezgésekkel valamint egy úgynevezett „egészségkoncepció” tervvel teszi rendbe az emberi testet s a mentális problémákat.

Ez így együtt egyedülálló a maga területén professzionális, hatékonyan sikeresen működik. A SCIO berendezés professzionális , részleteken is túlmutató alkalmazása az energetikai gyógyító kiegyenlítésekkel kulcsfontosságú az egyedi személyre szabott terápiáknak. Határ csupán az emberi test állapota , reakció képessége. Cél, az emberi egészség, jólét elérése és fenntartása, segíteni az embereket, az állatokat és a bolygót.

A mostani cikkben ( egy előadás sorozat részlete .. ) Dr. Joe Dispenza segít nekünk bele látni kissé az elménkbe az agyunkba s mennyire van hatással mind ez az egész életünkre , sorsunkra s nem utolsó sorban az egészségünkre.

Akár milyen hihetetlen, jelenleg a TE agyad tulajdonképpen genetikai változtatásokat hajt végre! Bizony azt. Amikor új dolgot tanulsz gondolati vagy fizikai szinten akkor minden alkalommal neurológiai szempontból új kapcsolatok létesülnek az agyadban s akkor valahogyan a DNS-nek az idegsejt belsejében jelet kell adni s abban a pillanatban hogy jelet kapott néhány ezred másodperc alatt új ágat növeszt , kinyúl s kapcsolatot létesít , ez a genetikai változás . Ha tulajdonképpen nem tanulsz semmi újat vagy nincsen semmi új tapasztalatod akkor ugyan az maradsz . A neuroplaszticitással kapcsolatos kutatás azt mondja hogy az agyad fizikailag megváltozik minden új gondolattól amit magadévá teszel , minden új döntéstől minden új tapasztalatodtól minden új demonstrált viselkedésedtől , minden érzelemtől amit ápolni tudsz , kémiai és fizikai változások történnek amik az agyadban zajlanak ami annyit jelent hogy megváltoztatod az elmédet. Amikor megváltoztatod az agyad akkor megváltozik az elméd , amikor megváltozik elméd akkor megváltoztatod az agyad ! Ha elkezded megtanulni az új információt s „behuzaloztad” ( új „áramkörök” létesülnek .. ) az agyadba és ha azt folyamatosan újra felidézed az információt akkor el kezded telepíteni az új „neurológiai hardvert” . Ha folyamatosan felidézed s újra átgondolod folytatod a „huzalozást” akkor a hardver program szoftver programmá válik s most ez egy automatikus szoftver programmá válik benned mert elégszer gyakoroltad igy automatikus , ezeket így neurológia hálózatoknak nevezzük s a neurológiai hálózatok neuronok sokasága amik összekapcsolódnak azért hogy létrehozzák a neuroszinaptikus kapcsolatok egyfajta közösségét.

Tehát fizikai változás történik az agyban az új neuronhálózatok létrejöttével. Ha továbbra is újra felidézed az új tanult dolgokat akkor az egy automatikus programmá válik az agyban. Ha tanulsz valami újat akkor így új kapcsolatokat létesítesz az agyadban, a tudás a tapasztalat előfutára. Végeztek kísérletet , egy bizonyos zongorázó mozdulatot kellett végezi az újakkal fizikailag egy csoportnak, a másik csoportnak csak gondolatban kellett végezni ugyan ezeket a mozdulatokat s megállapították hogy az agy nem képes különbséget tenni mi van „kint” s mi van „bent” s ugyan annyi áramköröket hoztak létre az agyukban azok is akik csak gondolatban végezték a gyakorlatot.

Az agy képes elhinni hogy a gondolat az tapasztalat is – anélkül hogy megmozdítanánk az ujjunkat – tehát mintha a fizikai tapasztalat megtörtént volna . Felmerül egy fontos kérdés , mit ismételgetsz egész nap mentálisan , mit demonstrálsz fizikailag egész nap , mert amit mentálisan ismételsz egész nap amiről gondolkodsz és amit fizikailag ismételgetsz demonstrálsz , az vagy neurológiai szinten. 

Ha a létezés egy új módját ismételgeted és folyamatosan felidézed hogy milyen lenne annak a személynek lenni akkor telepítesz egy új neurológiai hardvert a tapasztalat elött . Ha folyamatosan ismétled az elmédben a tapasztalatot újra és újra a hardverprogram szoftverprogrammá válik , új neurológiai hálózattá válik ami egy automatikus program lesz , ami az új identitásod részévé válik.

A mentális ismétlések megváltoztatják az agyat, meg tudod változtatni úgy is hogy csak gondolsz rá, értjük a neuroplaszticitást de hogyan változtatja meg a testet ? Végeztek 2 csoporttal egy kísérletet amit fizikai és gondolati szinten kellett elvégezni 4 héten keresztül. Akik fizikai szinten végezték el a mozdulatokat nekik 30% -al nőt a mozdulatban résztvevő izomtömegük akik csupán gondolatban végezték a mozgásokat nekik 22%-al nőt ugyan azon izomterületen lévő izmaik. Nekik a testük a „jövőben” van úgy viselkedett mintha megtapasztalták volna az eseményt.

Csak már a gondolatok által is létrejönnek fizikai változások az agyadban és testedben is. A mentális próba folyamata során elképzeled a jövőt, magadat a testedet a minden egyes napjaidat s úgy fogod érezni mintha ez megtörtént volna veled. Az új gondolatokkal jelzel az új génjeidnek is amik kialakulnak a folyamat során. A kutatások azt mutatják hogy 1 génnek 35000 variációja lehet . Amint elkezded megváltoztatni a belső állapotodat emelkedett érzelmekkel s azt fenntudod tartani hosszabb időn keresztül akkor a receptoroknál kopogtatsz a sejten kívül. Minél tovább tudsz abban az állapotban maradni , élni annál inkább jelzel a génnek s előbb vagy utóbb az a gén bekapcsol és új proteint termel . A protein az élet kifejeződése . Az élet kifejeződése az egészség kifejeződése . Gondolatról gondolatra képes vagy megváltoztatni a tested egészségét az elméd egészségét s a tested el kezdi tudni hogy mi a bőség . Tudja mert ez automatikussá válik , második természetté válik . Ha ezt képes vagy érzékelni látni hogy ez működik , megérted akkor azt is hogy az életed meg fog változni , egy magasabb szinten kezdesz el élni , rezegni . A gondolat is rezgés , vannak paraméterei , az rezgés információt hordoz , az információ tartalmat minőségét változtatni lehet !

A Főnix Control Metodika tehát rezgésekkel is dolgozik, hiszen minden élőlénynek van rezgése amit „hangolni” lehet . Az embernek létkérdése és szüksége van ebben a tudatos létformában a magasabb , egészségesebb rezgéstartományra ami által jól érzi magát , jólétet ér el , és védett is lesz. Hiszen minél magasabb szinten tartod a rezgésed annál védettebb vagy a betegségek , külső negatív káros „besugárzások” – mesterséges – ellen.

Érdekesség, újdonság:


Elérhető azok számára, akik igénylik az úgynevezett ” Pozitron Plusz személyi kártya ” Ezt a kártyát a zsebben vagy közvetlen közelünkbe kell elhelyezni 1 – 3 – 20 méteres sugarú ( ! ) körben hatékonyak ( tehát 3 féle létezik ). Energikusan segíti a szervezetet , ellenállóbbá teszi a káros sugárzásokkal és betegségekkel szemben, mert erősíti az immunrendszert. Emellett a környezetébe küldött pozitív frekvenciák hatására hosszabb ideig jó hangulatot, pozitív hozzáállást, több pozitív energiát és magas szintű önpozitivitást biztosít . Naponta 1x vissza kell helyezni a speciális tartó tokjába a regenerációhoz , tisztuláshoz .

Barátsággal: Schaffler Zoltán 

Szóljon hozzá!