Stressz és a kvantumgyógyászat…

Mi is a stressz ?

Korunk népbetegsége, igazából halálos betegség ha tartósan fennáll . A stresszelméletet Selye János (Hans Selye) dolgozta ki. Selye Bécsben született, 1907-ben.Már korai orvosegyetemi éveiben, 1926 körül kezdett foglalkozni a később stressznek nevezett teóriával, pontosabban azzal, hogyan hatnak az emberi szervezetre a sérülések , betegségek, események , gondolatok és az ember hogyan tud ezekkel megküzdeni. Felismerte, hogy a különböző betegségekben szenvedő betegek számos hasonló tünetet is produkálnak. Így azt feltételezte, hogy ezek a tüneti hasonlóságok a szervezet egyfajta általános válaszát képezik a betegségekkel szemben. Ezt a tünetegyüttest nevezte el stressz-szindrómának, másnéven GAS-nak (generális, azaz általános adaptációs szindrómának).

A GAS (általános adaptációs szindróma) alapját állatkísérleti eredmény képezte: egerekbe különböző szervkivonatokat injekciózott. Azt várta, hogy egy új hormon nyomára bukkanhat így. Ezzel ellentétben, az egereken a különböző szervkivonatok érdekes módon hasonló válaszreakciót mutattak: a mellékvesekéreg duzzanata, a csecsemőmirigy sorvadása, gyomor- és nyombélfekély. Ezek az észlelések, párhuzamosan azzal, hogy különböző betegségekben szenvedő betegeken is számos hasonló tünet jelentkezik, vezettek a „noxa” (káros) hatás, (általában) káros anyagok teóriájához. Ezt a káros hatást nevezte később stressznek, amely később ezen a néven volnult be az orvostudományba.Selye fedezte fel és írta le, hogy a stressz különbözik más válaszreakcióktól, létezik negatív és pozitív formája is (distressz ill. eustressz).

A szervezetben a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese „tengely” küzd meg a stresszel. Selye rámutatott a vészreakció (alarm-reakció), a rezisztens, és a kifáradásos (exhaustiv) állapotok létezésére is. A későbbiekben kidolgozta a stressz-rezisztencia és stressz-energia fogalmát. ( forrás : Wikipédia, dushkin.com, stresscanada.org ) A stresszt kiváltó okai a stresszorok ami számtalan lehet az életünk folyamán s nagyban függ attól hogyan is állunk „fejben” hozzá ami ér minket különböző ingerek formájában , mennyire vagyunk képesek elfogadni , azonosulni vele.

A kvantumgyógyászat az a 4-ik tipusú gyógyászat amit jelenleg mi emberek itt a Földön alkalmazunk. A kvantumgyógyítás vagy más néven az energiagyógyászat maximalizálja a test öngyógyító képességét.

A kvantumgyógyászat sebességben és hatékonyságban is egyedülálló , a mai orvostudomány felett áll egyértelműen.

A sejtszinten lévő azonnali változtatásokat csak is kizárólag ez a technológia tudja biztositani a legbiztonságosabb módon negatív mellékhatások nélkül.

S eljutottunk a SCIO technológiához ami vezető megoldás jelenleg jó ideje ( 1990-es évek óta ) a piacon . A SCIO kvantum biofeedback / biorezonancia nem lineárisan működik, fraktál technológiával, a holisztikus medicina kifejezés kiterjesztése e készülék. Ez csúcstechnológia a javából ami folyamatosan frissül ( a szoftverfejlesztések biztosítják a precíz hatékony működést – a Selye index stressz mutatót szintén tartalmazza ! ) . Sokan egyszerűen Nelson-Scio -nak ismerik . A SCIO a sejtek energia szintjét egyenlíti ki ezzel a stresszt azonnali módon képes kezelni .

A páciensek kezelés alkalmával olyan belső békét nyugalmat élnek át hogy elalszanak sok esetben , ez egy mellékhatás. Minden betegség gyakorlatilag lelki és stressz eredetű. A SCIO számtalan kezelési lehetőséget kínál az emberi test s az elme számára . A Főnix Cotrol Metodika sikeressége hatékonysága egyben e professzionális berendezésen , a technológián amit alkalmaz , a kezelések felépítésén amit minden páciensre egyénileg szabunk a legjobb eredményesség érdekében , egyedi a piacon , valamint a kimagasló szakmai képességek összessége.

Főnix Control Metodika – Az Emberért , az Emberiségért , minden Élőlényért , a Bolygóért hogy jobbá tegyük az életet,  a világot.

Barátsággal: Schaffler Zoltán 

Szóljon hozzá!